Kicsit félek kineziológushoz menni, az a kérdésem, hogy mi fog ott történni?

Az első találkozás a klienssel számomra is mindig érdekes, hisz nem tudhatom ki fog elém leülni és milyen problémát hoz magával. Én ilyenkor röviden bemutatkozom, mesélek a kineziológiáról, elmondom mi fog történni a kezelésen, egyrészt, hogy időt adjak a kliensnek nem csak a fizikai, hanem a lelki megérkezésre is. Másrészt, hogy ismerkedni tudjon a hangommal, gesztusaimmal, hogy amikor később munkára kerül a sor, könnyebben fogadja az érintésemet teszteléskor.

 

Első találkozáskor nagyon fontos az anamnézis felvétel, melyben a Ehhez egy anamnézis lapot töltünk ki, mely segít abban, hogy a későbbi munkához minden adat rendelkezésemre álljon.

 

Ezek után kezdődik a kineziológiai oldás, mely azzal kezdődik, hogy a kliens elmondja, hogy mi a problémája, mi az, amiben a segítségemet várja. Ehhez kapcsolódóan átbeszéljük az életét meghatározó eseményeket, a családi viszonylatait.

Majd a problémával kapcsolatban meg kell fogalmaznia a kliensnek egy célt, ami az aznapi oldás célja lesz.

Aztán tesztelem, hogy a cél, melyet a kliens megfogalmazott valóban az a téma, amelyen dolgoznunk kell aznap.

Az izomtesztelés egy nagyon biztonságos módszer arra vonatkozólag, ha valami nem egyértelmű számunkra.

Az oldás során dolgozunk a jelenben, a múltban, és ha szükséges a jövőben is. Minden korban keresünk a problémára ún. korrekciókat, melyek nagyon könnyen elvégezhető gyakorlatok. Céljuk, hogy a test energia blokkjait felszabadítsák.

 

Az oldás legvégén tesztelek otthoni megerősítő gyakorlatokat. Ezek segítik elő, hogy a kliens ne csak tőlem várja, hogy jobban legyen, hanem ő is dolgozzon az energia rendszerén. Ezek a házi feladatok nagyon egyszerű gyakorlatok, könnyen elvégezhetőek.

Posted in: Gyakori kérdések