Vendégkönyv

Kattintson a sorokra a részletek megtekintéséhez.

Vendégkönyv

Gabi mindig kimondja, összerakja, azt, amit többnyire Te is tudsz..

Gabi mindig kimondja, összerakja, azt, amit többnyire Te is tudsz, de nem feltétlenül tudod megfogalmazni, vagy eddig nem merted kimondani magadnak sem. Olyan bizalmasom, aki segít abban, hogy még jobb ember egyek, és kiteljesedjek, hogy egyre közelebb kerüljek ahhoz az önmagamhoz, akit igazán látni szeretnék, amikor tükörbe nézek.

Gabi köszönöm a sok segítséget, és hogy vagy, illetve, hogy olyan vagy, amilyen vagy!

(Andrea, Budapestről)

Bevallom először kicsit félve kerestelek fel..

Kedves Gabi!

Bevallom először kicsit félve kerestelek fel, csak sejtéseim voltak, hogy mi fog történni a találkozón. Nagyon megnyugtató volt, hogy olyan kedvesen fogadtál, és türelmesen végighallgattál. Meglepő, hogy milyen semmiségnek tűnő dolgok kerülnek felszínre az oldás során. Magamtól nem is gondoltam volna ezekre a régi eseményekre. Én nem mondom, hogy hirtelen minden gondom-bajom megszűnt, de nem is ezt ígérted. Amire megtanítottál a néhány alkalom során, hogy helyén tudom kezelni a dolgokat, és ÉN irányítom a saját sorsomat. Köszönöm Neked. Majd szeretnék privát beszélni Veled, nagy újságom van a saját terveimmel kapcsolatban, amit említettem.

(Erika, Budapestről)

Nagyon kellemesen éreztem magam az One Brain tanfolyamon

Nagyon kellemesen éreztem magam az One Brain tanfolyamon. Gabi sugárzó személyisége, tudása, a finom gyümölcs tea, amivel várt, a hangulatos stúdió mind gondoskodott erről. Nem beszélve arról, hogy a tanuló páromban egy végtelen kedves embert ismerhettem meg. Nem is gondoltam, hogy én is képes vagyok az izomtesztelésre. A HT-technikát pedig már másnap elővettem, mikor kínosan igyekeztem rendbe szedni a gondolataimat bokros teendőim között. Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre.

(Erika, Budapestről)

Szentkuti Gabi hangja már a rádióban nagyon kedvesnek tűnt…

Szentkuti Gabi hangja már a rádióban nagyon kedvesnek tűnt, de élőben még sokkal nagyobb hatással volt rám. Ha pár szóban akarnám jellemezni a nála eltöltött időt, azt írnám: szaktudás, pozitivitás, feltöltődés és kedvesség. Drága Gabi, a legközelebbi tanfolyamodon szeretnék én is ott lenni!

(Eszter, Érdről)

Mátéval, a kisfiammal 9 évesen kerestük fel Gabit..

Mátéval, a kisfiammal 9 évesen kerestük fel Gabit. Egy óvodába jártak a gyerekeink, így látásból már ismertem és nagyon szimpatikus volt.

Máté a nagyobbik fiam a tanárai szerint is egy nagyon okos kisfiú. Borzasztóan lazának mutatja magát, de sajnos ez csak a látszat. A napközben ért legapróbb sérelmek, a stressz, a mindenkinek megfelelni akarás, a magával szemben felállított roppant magas mérce, az önbizalom hiánya, rendszeres éjszakai rémálmokhoz vezetett. Rémisztő volt látni, hogy a gyerekem elalvás után 1 órával kiabálva, teljes önkívületi állapotban, nagyra nyílt szemekkel ült az ágyon és síró hangon folyamatosan beszélt, amit legtöbbször nem is értettem.  Nem egyszer előfordult, hogy annyira kiborult, hogy hányt. Rettenetesen nehéz volt megnyugtatni, és ami még inkább rémisztő volt, hogy reggel, amikor felébredt nem emlékezett semmire.

Az első találkozás után úgy jöttünk el Gabitól, hogy a fiam magától ennyit mondott: „Anya ez a Gabi néni nagyon kedves, tök jó fej! Jöhetek még hozzá?

Nagyon jó volt látni, ahogy a gyerekem felé nyitott. Azonnal megtalálta vele a közös hangot. Úgy viselkedett vele, mintha egy régi jó barátja lenne. Ugyanakkor maximálisan tiszteletben tartotta a gyerek érzéseit. egyenrangú félként kezelte. Engedélyt kért tőle, hogy amiről órán beszéltek azt elmondhatja-e nekem. Minden alkalommal kaptunk házi feladatot, amik többnyire különböző tornagyakorlatok voltak.

Ma ott tartunk, hogy Máté, amikor úgy érzi nehéz napja volt lefekvés előtt megcsinálja a gyakorlatokat és nyugodtan alszik.

(Kriszta, Budapestről)

Annak idején egy belső megérzés alapján kerestelek meg…

Kedves Gabi!

Annak idején egy belső megérzés alapján kerestelek meg, hogy segíts nekem. Nem tudtam, hogy miben, csak azt éreztem, hogy elakadtam valahol az utamon. Már az első találkozásunk során érzett bizalom igazolta a megérzésemet, jó helyen járok. Talán 3 alkalommal találkoztunk, és megkaptam a választ, amire szükségem volt. Aki nyitott a lehetőségekre, és keresi a megoldást a problémáira, annak csak ajánlani tudom ezt a terápiát.

(Krisztina, Budapestről)

…az oldás mégis olyan dolgokat, gátakat tárt fel..

Bár jónak tartom magam önismeret terén, az oldás mégis olyan dolgokat, gátakat tárt fel, amit nem is gondoltam volna magamról. És Gabi pont az a szakember, akire rábízhatom magam, ezért szívből ajánlom Őt mindenkinek!

(Attila, Budapestről)

 

Ami Gabiról elsőként eszembe jut, az a szimpátia…

Ami Gabiról elsőként eszembe jut, az a szimpátia, a mosoly és a bizalom. Mi kellhet még ahhoz, hogy az ember őszinte, mély beszélgetéseket tudjon folytatni egy számára korábban ismeretlen emberrel? Első alkalommal még nem tudtam mi vár rám, de Gabi egyénisége olyan nyugalmat sugárzó, hogy akaratlanul is megnyílik az ember lelke, testének izomválaszai pedig alátámasztják a kérdésekre adott válaszokat. Találkozásaink alkalmával a kineziológiai oldások tükrében szembenézhettem a múltammal. Néhol fájó emlékeket kellett újra átéreznem, de az oldás folyamata és az azt követő "visszatérés"  kitűnő pszichológiai érzékének, empátiájának, a szakma eszközeinek megfelelő kiválasztásának köszönhetően átértékelést, feldolgozást, ezáltal megoldást hozott az életembe.

 

Ez olyan kedvet adott, hogy jobban megismerjem a kineziológia tudományát, ezért részt vettem az általa rendezett One Brain 1-es tanfolyamon, ami még inkább meggyőzött arról, hogy igazi, alapos tudás az Övé, amit profi módon képes továbbadni is és ez alátámasztja a szakmában való alapos és elmélyült tudását. Mindezek kellő önbizalmat adtak ahhoz, hogy folytassam ezirányú tanulmányaimat, amivel reményeim szerint gyermekeimnek segítségére lehetek az iskolai nehézségeik leküzdésében, teljesítményeik javításában, férjemnek a munkahelyi stressz kezelésében, magamat pedig megerősíteni életutam helyes választásában.

(Zsuzsanna, Solymárról)