One Brain

Mindenkinek a múltjában vannak olyan traumák, negatív élmények, események, amelyek nem csak gondolati, hanem a test szintjén is elraktározódnak és így kihatnak a jelenére.

Vagyis a múlt érzelmei jelentősen befolyásolják a jelenbéli döntéseinket, reakcióinkat.

Életünk során találkozunk pozitív és negatív stresszekkel. Pozitív lehet a házasságkötésünk, a gyermekünk születése, egy új lakás vagy autó vásárlása. Negatív stresszként jelentkezik életünkben pl. munkahely elvesztése, párkapcsolati, ill. szexuális problémák, betegségek, döntési helyzetek, szeretett személy elvesztése.

A pozitív stresszek inspirálnak minket, motiválnak a továbblépésre, energiát adnak a döntéseinkhez.

Ellenben a negatív stresszek gátolnak minket, a gondolkodásunk lelassul, leáll, ennek hatására nem tudunk dönteni és az adott helyzetből elmozdulni. Kilátástalannak tartjuk a helyzetünket, nem látjuk belőle a kiutat.

De a lényeg, hogy bármely stressz ér is minket a testünk kibillen az egyensúlyából, pl. kimerülünk, elfáradunk, könnyebben megtalálnak a testi/lelki betegségek.

Ilyen esetekben tud segíteni a kineziológia

A One Brain alapvetően stresszel és energiával dolgozik, hiszen minden átélt fájdalom, félelem, fájdalomtól való félelem energiablokádokat hoz létre a testben. Együtt ránézünk a klienssel a jelenbéli problémájára, majd izomteszteléssel akár tudatos emlékezés nélkül is felderíthetjük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták a jelenbeli problémát. A jelenünk ugyanis már csak a következménye az eredeti oknak.

A One Brain rendszere segít minket a múlt hatásainak megváltoztatásában és a valóban kívánt jövő elérésében.

A múltját az embernek nem lehet megváltoztatni, de a hozzáállást igen